24 de junio de 2016

Les Cols** (Olot)

LES COLS TAL CUAL

















Copa de cava natura d'Olot, llonganissa artesanal, crosta de fajol



Flor de saüc arrebossada, canapé de flors



Espagueti de fajol, brou fumat


Pa amb oli i sal



Espàrreg verd en tempura de carbó, romesco






Fesols de Santa Pau, bitxo confitat



Royale de moixernons





Ou fresc del día, maionesa, tonyina



Patates amb suc, oli d'eucaliptus, all fregit


Albergínia blanca cremada, mel, cafè


Arròs de pagès amb calamars de llauna, allioli suau


Bacallà amb brandada, pilpil, raïm moscatell, espinacs, cotnes


Ànec de pagès criat per nosaltres, cireres de tres maneres



Formatges catalans amb confitures




Maduixes, nata


Mató gelat, alfàbrega



Paisatge volcànic, fajol, ratafia, garrofa



Pa del forn de llenya i rajola de xocolata



Un dia de pluja

Fina Puigdevall hablando por sí sola


7 comentarios:

  1. El restaurante tiene muy buena pinta y no digamos esas tapas y demás. Tomaremos nota por si hacemos un viaje por esa zona.

    Saludos

    ResponderEliminar
  2. Que grande que es la Fina, un festival, pura delicatessen¡¡

    ResponderEliminar
  3. ¡¡Qué restaurante tan estupendo Mireia!! Me han gustado casi todos los platos. Los quesos, además, son mi perdición, ¡¡y qué pinta tan estupenda!! Gracias por compartirlo también con nosotros. Besitos y feliz finde.

    ResponderEliminar
  4. Pero eso que eeee?!!! Y te lo has comido todo?? Jaja! Estoy salivando pero te diré que cuando he visto la foto de los quesos he tenido que limpiar el teclado jaja! En serio, todo tiene una pinta estupenda, seguro que lo has pasado genial, yo cuando voy a sitios así disfruto una barbaridad descubriendo nuevos sabores... Un besito!

    ResponderEliminar
  5. Ohhh que delicias de platos y de lugar, es una pasada. Me ha encantado la flor de saüc, que maravilla y qué original, estaba todo delicioso seguro, al ver las fotos no hay más que decir, se ve de cine! Besos ;)

    ResponderEliminar
  6. Mireia,
    No havia vist aquests post.
    La Garrotxa, aquesta comarca tan especial, tan verda, tan amagada...poder ja va bé.
    Recull tresors de gent i d'un producte excepcional.
    Un gran lloc on han recollit l'esperit de la terra, sota els verd dels arbres. El nom de la casa "les cols" tot un símbol.
    Felicitats per aquesta experiència i per poder-la "disfrutar".
    Cada plat, la proximitat dels productes, l'elaboració, els detalls: els olis, el pa, "el carro dels formatges". No falta res, els volcans i la pluja -imprescindible per atorgar el paisatge el color verd-, el pa amb xocolata i la ratafia!
    Felicitats de nou...
    i pendent des de fa massa temps!
    Petons,
    Fina

    ResponderEliminar

Vuestros comentarios son indispensables para el blog, ¡mil gracias!
Podéis escribirme a mirecosti@gmail.com