LES COLS TAL CUAL
Copa de cava natura d'Olot, llonganissa artesanal, crosta de fajol
Flor de saüc arrebossada, canapé de flors
Espagueti de fajol, brou fumat
Pa amb oli i sal
Espàrreg verd en tempura de carbó, romesco
Fesols de Santa Pau, bitxo confitat
Royale de moixernons
Ou fresc del día, maionesa, tonyina
Patates amb suc, oli d'eucaliptus, all fregit
Albergínia blanca cremada, mel, cafè
Arròs de pagès amb calamars de llauna, allioli suau
Bacallà amb brandada, pilpil, raïm moscatell, espinacs, cotnes
Ànec de pagès criat per nosaltres, cireres de tres maneres
Formatges catalans amb confitures
Maduixes, nata
Mató gelat, alfàbrega
Paisatge volcànic, fajol, ratafia, garrofa
Pa del forn de llenya i rajola de xocolata
Un dia de pluja
El restaurante tiene muy buena pinta y no digamos esas tapas y demás. Tomaremos nota por si hacemos un viaje por esa zona.
ResponderEliminarSaludos
¡¡Por favor qué bueno todo!!!
ResponderEliminarQue grande que es la Fina, un festival, pura delicatessen¡¡
ResponderEliminar¡¡Qué restaurante tan estupendo Mireia!! Me han gustado casi todos los platos. Los quesos, además, son mi perdición, ¡¡y qué pinta tan estupenda!! Gracias por compartirlo también con nosotros. Besitos y feliz finde.
ResponderEliminarPero eso que eeee?!!! Y te lo has comido todo?? Jaja! Estoy salivando pero te diré que cuando he visto la foto de los quesos he tenido que limpiar el teclado jaja! En serio, todo tiene una pinta estupenda, seguro que lo has pasado genial, yo cuando voy a sitios así disfruto una barbaridad descubriendo nuevos sabores... Un besito!
ResponderEliminarOhhh que delicias de platos y de lugar, es una pasada. Me ha encantado la flor de saüc, que maravilla y qué original, estaba todo delicioso seguro, al ver las fotos no hay más que decir, se ve de cine! Besos ;)
ResponderEliminarMireia,
ResponderEliminarNo havia vist aquests post.
La Garrotxa, aquesta comarca tan especial, tan verda, tan amagada...poder ja va bé.
Recull tresors de gent i d'un producte excepcional.
Un gran lloc on han recollit l'esperit de la terra, sota els verd dels arbres. El nom de la casa "les cols" tot un símbol.
Felicitats per aquesta experiència i per poder-la "disfrutar".
Cada plat, la proximitat dels productes, l'elaboració, els detalls: els olis, el pa, "el carro dels formatges". No falta res, els volcans i la pluja -imprescindible per atorgar el paisatge el color verd-, el pa amb xocolata i la ratafia!
Felicitats de nou...
i pendent des de fa massa temps!
Petons,
Fina